post

Играта  Star Control: Origins вече стартира на пазара. В нея геймърите поемат кормилото на първия и единствен звездолет на Земята, за да я спасят от една древна извънземна заплаха, на всяла цена и с всички необходими средства. С нея те ще изследват нови светове, ще влизат в контакт с нови цивилизации и в битки с враждебните извънземни.

AMD съобщи наскоро, че промоционният пакет Raise the Game  включва РС версията на Star Control: Origins безплатно с покупката на графична карта AMD Radeon RX Vega, RX 580 или RX 570.

AMD е работила в тясно сътрудничество със Stardock Entertainment, за да даде на геймърите възможно най-ярките картини и плавни кадрови скорости с графичните продукти AMD Radeon при старта на Star Control: Origins и след него:

  • Производителността на Radeon RX Vega 64 в играта надминава GeForce GTX 1080 на 1080p, 1440p и нативна 4K резолюции.
  • В ход е осигуряването на HDR поддръжка на DirectX 12, Vulkan и FreeSync 2 и ще бъде предложена с бъдещ ъпдейт.
  • С поддръжката на Radeon FreeSync геймърите с Radeon карти и съответни поддържащи технологията монитори могат да се наслаждават на ниска латентност и отлично възпроизвеждане на картините в Star Control.

Можете да изтеглите най-новата версия на Radeon Software Adrenalin Edition 18.9.2, с поддръжка от ден 0 и оптимизации за Star Control: Origins тук. Промоцията Raise the Game, която включва също така заглавията Strange Brigade и Assassin’s Creed Odyssey ще продължи до 3 ноември 2018 г. Безплатните кодове за игрите могат да се взимат до 31 декември 2018 г. Допълнителна информация можете да намерите тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *