post

AMD даде официален старт на следващото поколение на своя софтуер Radeon Software Adrenalin 2019 Edition, обогатен с много нови функции като стрийминг с PC качество на игри и видео към отделни VR шлемове и мобилни устройства, моментален риплей в игрите, гласови команди и други, за геймъри, ентусиасти и създатели на съдържание.

Radeon Software Adrenalin 2019 Edition носи поглъщащи изживявания за масовия потребител, като прави възможен висококачествения, с ниска латентност VR стрийминг към милиони отделни VR шлемове като Google Daydream и Oculus Go. Той също така осигурява до 15% по-добра средна производителност в съвременните топ игри, заедно с удивителни нови функции като:

  • Нов мобилен и VR стрийминг: с Radeon ReLive и мобилното приложение AMD Link геймърите могат да стриймват PC игри и видео към мобилни телефони, таблети и отделни VR шлемове с плавни, поглъщащи изображения с РС качество;
  • Новите Radeon съветници помагат на новите и започващите геймъри да вземат максимума от Radeon графиката с препоръки за настройки на игрите и системите;
  • Подобрена производителност и управление на енергията с Radeon WattMan технологията, която дава на геймърите контрол с един клик върху автоматичния овърклок на графичния процесор и паметта, и смъкване на напрежението. Заедно с програмното средство Radeon Chill за пестене на енергия геймърите могат да спестяват до 20% енергия в избрани игри.
  • Удивителна, плавна картина с AMD Radeon FreeSync 2 HDR технологията, която осигурява автоматично „картиране“ на цветовите тонове за жив контраст и удивително предаване на подробностите на поддържащи FreeSync-дисплеи.
  • Следене, запис и настройки в играта с достъп до системната производителност, както и подобряване на изибражението в играта, благодарение на Radeon Overlay. Сега можете да използвате гласови команди за контрол на Radeon ReLive и да следите метриката на производителността с приложението AMD Link.

AMD Radeon Software Adrenalin Edition 2019 може да бъде изтеглен тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *