post

AMD обяви сериозно обновяване на приложението „Gaming Evolved“. Платформата за споделяне на видео, която е инсталирана на десетки милиони геймърски компютри в цял свят, сега разполага с няколко нови функции за запис на геймплея. Най-забележителната от тях е възможността за автоматично създаване на предварително редактирани, готови за споделяне видеоклипове, така че любителите на League of Legends или Counter-Strike:GO могат да лесно и удобно да споделят най-горещите моменти от последните сесии в игрите.

Ето как работи новата видео платформа AMD Gaming Evolved:
Записът започва автоматично, когато играете; няма нужда да си припомняте, че трябва да го включите;
Записва се цялата сесия (като видео-повторение), така че никога да не пропускате момент от играта, и автоматично изтрива по-старите видеоклипове, за да спести сторидж пространство;
С бърз клавиш може да се постави букмарк, когато нещо интересно се случва, за да се направи 30-секунден клип;
Записва вашата уеб-камера, микрофона и щраканията на мишката;
Включва видео-редактор, за да показвате после най-добрите части от играта;
Създава филмчета с най-важните моменти само с избиране на няколко клипа.

Записвачката на геймплей AMD Gaming Evolved (Plays.tv) също така безпроблемно се интегрира с игри като League of Legends и Counter-Strike: Global Offensive (още заглавия се очакват съвсем скоро). Когато играете на тези игри, приложението AMD Gaming Evolved използва живи данни за автоматично създаване на филми с различните екшън-моменти – убийства, смърт, поставяне на бомби и т.н., напълно предварително редактирани, готови веднага за гледане и споделяне. Публикувайте вашето видео в Plays.tv – единствената общност посветена на моментите на всеки геймър – както и в Reddit, Facebook, Twitter и др. само с едно щракване. Можете да използвате chrome-разширението на Plays.tv, за да записвате лесно и споделяте вашите любими моменти от Twitch-потока.

Ако вече имате клиентското приложение Gaming Evolved, просто го рестартирайте, за да го актуализирате до най-новата версия. Можете също така да я изтеглите от тук.

Тагове / Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *