post

Въпреки че всички сме склонни към развиването на лоши навици, някои от тях са просто по-лоши от другите. И нещо повече – често сме твърде слаби, за да се откажем от тях.

Е, гривната Pavlok може да е идеална в тези случаи.

Този продукт се продава в Amazon за 200 долара и представлява шокова гривна. Всеки път, когато имате желание да прегрешите, тя ще ви спира.

Това полезно бижу няма да ви позволява постоянно да ядете нездравословни храни, да прекарвате прекалено много време в интернет, да спите или харчите твърде много пари. Много скоро ще свързвае тези желания с болка и те вече няма да са така привлекателни за вас.

Каишката пуска ток от 350 волта като нежно напомняне, че не трябва да сте роби на вредните навици. Тя можете също да изтеглите приложение.

Amazon обяснява, че безопасното и безобидно „шокиране“ от електричество на китката ще научи мозъка да свързва „неприятно“ чувство с лошия ви навик и да го спре напълно.

Множество хора вече са споделили опита си с гривната и твърдят, че това им е помогнало да прекратят навици от тютюнопушене до неконтролируемо хапване на вкусна храна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *