post

След като показа на Световния мобилен конгрес цветния и светещ  в ритъма на музиката Alcatel A5, компанията е подготвила още една изненада за своите фенове и това е интригуващото устройство Flash. Всъщност този модел няма връзка с предишните от серията, но интересното у него е това, че е първия в света смартфон с две двойни камери.

Alcatel Flash за момента е изложен само в магазините в някои страни като Бахрейн, Кувейт, Пакистан и Катар, а цената му не е обявена, но той ще бъде едно наистина любопитно устройство със своя премиум вид и характеристики, включващи 10-ядрен процесор Helio X20, 5.5 инчов Full HD дисплей, 3 GB оперативна и 32 GB вградена памет, сензор за пръстови отпечатъци, 3100 mAh батерия и Android 6.0. На гърба му ще откриете камера с два 13 мегапикселови сензора с двойна F2.0 бленда и двойна светкавица, а предната камерата също притежава два сензора – 8 и 5 мегапикселов, за да осигури на потребителите възможността за по-качествени селфита.

Все още не е ясно дали компанията ще предложи Alcatel Flash на международния пазар, но той определено е един добър вариант за любителите на мобилната фотография и може би ще се конкурира успешно с топ моделите от висок клас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *