post

При модерния начин на живот, от нас се изисква да сме гъвкави що се отнася до заобикалящия ни свят. Именно поради тази причина Alcatel 3x е вашият перфектен спътник, който предлага изключителни функции в един пълен пакет. Наред с невероятно гладкото представяне, осигурено от Octa-Core процесора, ще се наслаждавате и на спиращи дъха визуализации на широкия HD + Super Full View дисплей и комбинацията от три камери. Alcatel 3x е достъпно устройство, в което реалистичните изображения заемат централно място.

 

Насладете се на гледки с висока резолюция и попийте всеки детайл и цвят на големия дисплей на Alcatel 3x. От пътуване до работа и навсякъде другаде, 6,52-инчовият Super Full View дисплей направо оживява. С 85-процентното съотношение на дисплея към тялото, Alcatel 3x предлага впечатляващи изображения навсякъде.

 

Направете всеки момент трайно впечатляващ с тройната камера на Alcatel 3x. Независимо дали става дума за преходно изживяване или за върхов момент, 16MP + 8MP + 5MP тройни задни камери предлагат AI (изкуствен интелект) за разпознаване на сцени, супер широки ъгли и боке ефект в реално време. С тези впечатляващи фотографски функции, този телефон ще бъде идеалната подкрепа за запаметяване на всички приключения в живота с висококачествени снимки.

 

С впечатляваща производителност, Alcatel 3x ще накара всичко да върви гладко благодарение на 64GB памет и 4000mAh батерия, която ще издържи през целия ден.

 

Alcatel 3x е още по-полезен и с подкрепата на Google Lens и Google Assistant. Наред със забавните анимирани AR герои, Alcatel може да се похвали с елегантен вид със своето 2.5D двустранно стъкло.

 

Достъпност

Alcatel 3X (2019) е достъпен на българския пазар в мрежата на Telenor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *