post

Разработчикът на мобилни устройства TCL Communication представи на Mobile World Congress, който се провежда в Барселона, три нови смартфона от своето портфолио. Събитието, на което присъства и журналист на Pixelmedia.bg, отбеляза завръщането на марката сред иноваторите в този сегмент.

Новите модели разполагат с FullView 18:9 дисплеи и се отличават с редица иновативни технологии като Face Key за разпознаване на лице, както и възможност да настроиш отпечатъците на различните си пръсти, така че да отключват различни мобилни приложения.

“За близо 20 години Alcatel беше лидер в предоставянето на висококачествени премиум мобилни технологии, достъпни за потребителите по целия свят” – заяви Кристиян Гати, глобален президент на Alcatel бизнес подразделението и изпълнителен вицепрезидент на TCL Communication – “Представяйки съвсем нова насока в развитието на нашето смартфон портфолио, ние оставаме фокусирани и посветени на това да разширяваме границите на понятието достъпен ценово смартфон, с още по-богато изживяване и дизайн за клиентите ни по света.”

Alcatel 5

Моделът се отличава с 5.7 инчов FullView 18:9 дисплей, премиум металически корпус, в който се крие осем ядрен процесор. Технологията за бързо зареждане, намалява наполовина времето за зареждане на батерията. Двойната предна камера с обхват от 120 градуса и LED подсветка позволява страхотни групови селфита. Освен това тя е интелигентна и превключва сама от портретен режим в широкоъгълен режим когато засече повече от две лица. Моделът има комплект от инструмнети за редактиране на снимки Social Mode, както и сензор за пръстов отпечатък, който може да разпознава различните пръсти на потребителя и да ги асоциира със стартирането на различни приложения.

Смартфонът ще се предлага в металическо черно и металическо златисто, а препоръчителната му цена ще е 299.99 евро.

Alcatel 3

Също разполага с FullView 18:9 дисплей, вградена технология SmartCam, както и Face Key за разпознаване на лица. Сензорите за пръстов отпечатък също са налични. Моделът има 5.5-inch IPS HD+ дисплей. Той ще се предлага на цена под 200 евро и ще е наличен в три цвята – черно, синьо и златисто.

Alcatel 1

Най-достъпният от новата линия смартфони на Alcatel предоставя на цена от 99.99 евро много от иновациите, налични в другите два модела.

20180224_140245

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *