post

 

На днешното изложение за потребителска електроника 2021 г. глобалният електронен гигант TCL Communication допълнително разшири своята гама от продукти на Alcatel с пускането на два смартфона и таблет; Alcatel 3L, Alcatel 1S и семейния Alcatel 1T 7 WIFI. Снабдени с AI-захранвани камери, най-новите телефони помагат на потребителите да уловят всеки незабравим момент от живота с лекота. При изключително конкурентна цена най-новият таблет е удобен инструмент за подпомагане на ежедневието на родителите и децата в момента.

“Следващото ни поколение смартфони Alcatel предефинира достъпните иновации и се стреми да отговори на непрекъснато променящите се нужди на нашите потребители “, каза Щефан Щрайт, генерален мениджър за глобален маркетинг за TCL Communication. „Потребителите все повече изискват камери с изкуствен интелект и ние отговорихме, като се уверихме, че те са стандартна функция в най-новата ни гама от смартфони. Също така признаваме, че фундаменталните промени в начина на живот доведоха до това семействата да прекарват повече време вкъщи тази година. Новият ни таблет отговаря на уникални и индивидуални нужди, като предоставя страхотни забавления и по-добри образователни преживявания на отлично достъпна цена. ”

Нов Alcatel 3L: Отключете интелигентна камера и подобрено визуално изживяване

Като част от серията Alcatel 3, Alcatel 3L се фокусира върху предоставянето на впечатляващи визуални и фото изживявания на потребителите. Новият телефон на достъпна цена се предлага с тройна задна камера с AI захранване, което дава на потребителите допълнителна увереност за заснемане на кадри с професионално качество за всички случаи Включва 48MP основна камера за снимки с висока разделителна способност, 2MP макро обектив за детайлни близки планове и 2MP дълбочина камера за артистично боке. Неговият 4-в-1 сензор за големи пиксели позволява на потребителите да заснемат ясни и ярки снимки дори при условия на слаба светлина. В допълнение към задните камери, HDR-активираният 8MP преден обектив и функцията за проследяване на лица също създават живи портрети с подобрени детайли на лицето. Мощните AI алгоритми позволяват на Alcatel 3L да идентифицира интелигентно 22 различни сцени, като автоматично регулира настройките на изображението, за да заснеме оптимални снимки в реално време.

Alcatel 3L осигурява едновременно обширно и удобно гледане на мобилно устройство. Благодарение на подобрението на дисплея в реално време, 6,52-инчовия 20:9 HD + безкраен дисплей, както и впечатляващото съотношение екран към тялото от 88,5%, потребителите могат да се потопят в едно завладяващо, ярко изживяване. Телефонът е допълнително украсен с двоен извит 2.5D стъклен дизайн и четири различни режима на гледане, включително Eye Comfort Mode, Reading Mode, Dark Mode и Sunlight Mode. Eye Comfort Mode минимизира количеството вредно синьо осветление, за да защити очите на потребителите за продължителна употреба; Reading mode е монохромен дисплей, подобен на хартия; Dark Mode може да превключи цялата операционна система за настолни компютри в черно; и Sunlight Mode подобрява четливостта на съдържанието при силна естествена светлина.

Оборудван с мощен Octa-Core процесор и 4 GB RAM на селективни пазари, Alcatel 3L без усилие предоставя безпроблемно HD стриймване и игри. И за да помогне на потребителите да останат организирани, телефонът разполага със Smart Album и специален бутон на Google Assistant. Интелигентният албум класифицира снимките на потребителите в различни категории, докато бутонът Google Assistant предоставя на потребителите опростено изживяване за изпълнение на задачите им с едно натискане и гласова команда.

Със своята изключителна тройна камера и завладяващ обширен дисплей, Alcatel 3L предоставя приятно потребителско изживяване.

Нов Alcatel 1S: Достъпен телефон с чудесна камера и функции на дисплея

Създаден с акцент върху предоставянето на възхитително визуално и фото изживяване с голяма стойност, Alcatel 1S разполага с три мощни основни камери, включително 13MP основна камера с AI захранване, 2MP дълбочина обектив и 2MP макро обектив. Макрообективът помага на потребителите да правят деликатни близки снимки без скъпо оборудване, докато 13MP основната камера работи с PDAF система за бързо фокусиране, което позволява на потребителите да заснемат ясни снимки и портрети с висока резолюция. Освен задните камери, HDR-активираният преден обектив улавя красиви изображения, без да бъде компрометиран от сенки или ярка светлина.

Alcatel 1S разполага с 6.52-инчов 20: 9 HD + обширен дисплей с 88.5% съотношение екран към тялото. За да осигури безпроблемно потребителско изживяване, работната зона на екрана може да се регулира до определен размер чрез режим с една ръка. Alcatel 1S също така поддържа различни нужди и начин на живот; режимът на разделен екран позволява на потребителите да се наслаждават едновременно на стрийминг, изпращане на имейли, съобщения и чат.

AI (изкуствен интелект) прави фотографията с Alcatel 1S още по-лесна. С алгоритмите на AI камерата автоматично коригира настройките си при правене на снимки, предлага филтри в реално време и е оборудвана с функция за проследяване на лица, за да помогне на потребителите да заснемат перфектния портрет, благодарение на дълбокото самообучение на изкуствения интелект. Освен това, Best Shot препоръчва идеалният кадър от група серийни снимки.

Работейки на енергоефективен Octa-Core процесор, 4000mAh батерия с голям капацитет и Smart Manager, който подобрява производителността и ефективността на устройството чрез целодневни оптимизации, Alcatel 1S определено си заслужава.

 

Alcatel 1T 7 WIFI – Интелигентен таблет с висока производителност, създаден за семейства

Таблетът Alcatel 1T 7 е таблет на достъпна цена за всяко семейство, създаден за потребители от всички възрасти. Работейки на Android 11 (Go edition), Alcatel 1T 7 е таблет само с WiFi, който се захранва ефективно, за да спести повече данни. Новият таблет също така поддържа приложения за личен асистент като Assistant Go и Google Go. Просто задайте въпрос или изречете команда и ще получите помощ.

 

Alcatel 1T 7 се предлага с подобрен детски режим, който включва удобен за децата потребителски интерфейс, нови функции, посветени на защитата на очите, и актуализирана система за образователно съдържание STEAM +. Предлагат се и поредица от учебни инструменти, които да дадат на децата първокласно образование

 

За повече информация относно тези нови интелигентни устройства на Alcatel от TCL Communication, моля, посетете  www.alcatelmobile.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *