post

ADATA разкри част от новостите, които ще представи по време на тазгодишното изложение за потребителска електроника Computex, което ще се проведе в Тайпей (Тайван) в периода 30 май – 03 юни. Компанията ще анонсира нови попълнения към своята гейминг серия XPG, включващи аудио и периферни устройства, супер скоростни PCI Express SSD-та с NVMe, иновативни външни сторидж решения и най-новите и бързи SD карти с новия A2 стандарт за мобилни устройства, обявен официално от SD Асоциацията през февруари тази година. Несъмнено, интересно за потребителите ще бъде и представянето за първи път на интелигентния домашен помощник its Robot.

ADATA ще представи пълна гама от NVMe PCIe и индустриални SSD решения с лайв демо на своите най-нови премиум 3D NAND M.2 PCIe устройства със Silicon Motion и Marvell контролери с капацитет до 4TB и скорост на четене 2800MB/s.

ADATA навлиза и при изкуствения интелект

Тайванската компания прави сериозна крачка към индустрията за разработване на смарт роботи и Интернет на вещите с представянето на своя роботизиран домашен помощник. Той има отлично приложение за сигурността на дома и интелигентна гласова интеракция, която може да бъде дистанционно контролирана през приложение от мобилни устройства.

Посетителите на изложението ще могат да видят още и разнообразни сторидж решения, сред които външния SSD диск SD700, отличен с множество продуктови награди, USB-C продукти с USB 3.1 Gen 2, външни батерии с LED модул, Lightning четци и MFi-сертифицирани флаш памети, OTG продукти и множество аксесоари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *