post

ADATA Technology обяви пазарния дебют на i-Memory AI720 USB памет за iOS-базирани устройства. Флашката има Apple MFi сертификат и разполага както с Lightning, така и с USB 3.1 конектор, а дебелината й е едва 7,5 мм. Благодарение на своята уникална функция за 4K видео, при която информацията се записва и запазва едновременно, клиповете с висока резолюция вече няма да заемат място в телефона. AI720 поддържа криптиране на данните и е водо и прахоустойчива благодарение на своята нано-покривна технология. Новата i-памет ще е налична в 32GB, 64GB и 128GB с избор между златист и сребрист дизайн.

Двойна свързаност и високи скорости  

AI720 е не само лека и тънка, но разполага и с по-дълъг lightning конектор, удобен за ползване с различни iOS устройства, дори при наличието на по-дебел или обемист калъф. Нейната метална, наподобяваща пясъчно покритие повърхност, е защитена от неприятни следи и отпечатъци.

AI720 разполага и с USB3.1 порт със скорост на четене до 90MB/s, което я прави подходяща за използване с множество различни устройства. Lightning конекторът осигурява скорост до 20MB/s, а 4K видеоклипове могат да бъдат записвани директно на флаш паметта. С приложението ADATA i-Memory за управление на файлове потребителите могат да гледат видео с оригинални субтитри.

Уникална технология с нано покритие за защита на личните данни

AI720 притежава най-новата нано-покривна технология с вградени характеристики, сравними с IP54 сертификат за защита от прах, вода и корозия, което прави устройството устойчиво на разливане на течност и предпазва съхраняваната информация. Освен това AI720 поддържа криптиране на данни и предоставя възможност на потребителите да създават пароли за всеки конфиденциален файл. И накрая, специално създаденото приложение ADATA i-Memory позволява моментален бекъп на съдържанието само с едно докосване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *