post

Най-горещото лятно предложение на Motorola – moto g6 plus – посреща есента в нов цвят. Телефонът сега идва в страхотен синьо-сив вариант.

Motorola moto g6 plus в облачно сиво е с познатите вече характеристики: двойна камера, 64 GB вградена памет, мощна 3200 mAh батерия, почти безрамков 5,9” Full HD+ Max Vision дисплей и покритие от Corning Gorilla Glass 3 на екрана и гърба, което го предпазва от надраскване.

Двойната 12 МР + 5 МР задна камера със софтуер за усъвършенстване на снимките гарантира портрети с професионално качество. Широката f/1.7 бленда и технологията за двоен автофокус осигуряват отлични резултати при всякаква светлина. Интелигентната камера на Motorola moto g6 plus може да сканира текст и разпознава обекти и забележителности, за да научавате без усилия повече за света около вас. Освен това поддържа любимата функция spot color (“Цветен акцент”), с която можете да запазите желан от вас цвят в снимката и да направите всичко останало черно-бяло за по-артистичен вид.

Екранът е със съотношение на картината 18:9, благодарение на което виждате повече съдържание, без да се налага да скролирате.

С мултифункционалния четец за пръстови отпечатъци имате достъп до любимите си защитени с парола приложения на телефона или уебсайтове на лаптопа само с едно докосване благодарение на функцията Moto Key. Няма нужда да помните пароли. Просто докосвате четеца, за да събудите и отключите телефона си мигновено или да го заключите отново. Освен това можете да правите бързи и сигурни мобилни плащания при търговци, поддържащи услугата, без да се налага да въвеждате парола.

3200 mAh батерия осигурява енергия за целия ден, а с технологията TurboPower™ само няколко минути в контакта ви дават заряд за часове.

Motorola представи новото семейство moto g в началото на лятото и за броени седмици трите модела – moto g6, moto g6 plus и moto g6 play – се наредиха сред най-желаните продукти в своя клас, както у нас, така и в Европа, Северна и Южна Америка.

“Облачният” Motorola moto g6 plus е наличен в магазините от веригата “Технополис” от 11 октомври на промоционална цена от 499 лв.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *