post

Два пъти повече включени минути за два пъти по-нисък месечен абонамент получава всеки нов клиент на пакетите VIVACOM UniCall, който прехвърли номера си към мрежата на VIVACOM от друг оператор. Това означава, че за цени между 5 и 35 лв. потребителят получава до 100 часа разговори и 100 MB мобилен интернет на месец към всички национални мрежи през първите три или шест месеца, в зависимост от срока на договора си.

Пакетите UniCall включват часове, разпределени към всички мрежи в България. Те разширяват обхвата на универсалните тарифни линии на VIVACOM, като дават повече включени часове на по-ниска цена и за пръв път разпределят включеното в пакета потребление в зависимост от дестинацията на обажданията. Така потребителите могат безпроблемно да изберат пакета, който отговаря най-добре на тяхното потребление.

UniCall осигурява и най-ниската към момента цена на минута до всички мобилни национални дестинации. Това ще даде възможност на клиентите да говорят със средно около 30% по-евтино с абонатите на други мобилни оператори.

От началото на август преносимостта на номерата вече се извършва по опростена процедура на „едно гише”. Така всеки клиент, който иска да запази своя настоящ номер, но да говори на някоя от тарифите на VIVACOM, може да направи това като заяви своето желание във всеки един от магазините на телекома.

Процедурата е абсолютно безплатна и вече не включва издаването на сертификат от оператора, който клиентът иска да напусне. Това прави процеса по прехвърлянето изключително бърз и лесен, и спестява на потребителите обикалянето между офисите на стария и новоизбрания мобилен оператор.

От въвеждането на услугата за преносимост на мобилните номера през 2008 г. до момента VIVACOM е компанията, която има най-много постъпили клиенти в сравнение с другите два оператора.

Промоционалната оферта с 50% отстъпка от месечната такса и двойно повече включени минути е валидна само за нови абонати на VIVACOM, които прехвърлят своя номер към мрежата на телекома до края на октомври.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *