post

От началото на месец септември всички потребители на фиксирани гласове услуги, които сключат нов или преподпишат настоящия си договор за плановете VIVACOM Easy Fix и VIVACOM Ultra Fix, ще получат 50% отстъпка от месечния абонамент. Промоционалната цена ще важи за първите три или шест месеца, в зависимост от продължителността на подписания договор.

VIVACOM Ultra Fix предлага 3 600 включени минути за разговорите към всички национални мобилни и фиксирани мрежи, както и Първа международна зона. С него клиентът си осигурява свободна комуникация към всички по всяко време, на цена от 6.99лв. на месец, за първите 6 месеца при 24 месечен договор.

За потребителите, които се нуждаят от минути към национални фиксирани мрежи, VIVACOM Easy Fix предлага 3 600 включени минути, с месечен абонамент от 5.49лв., за първите 6 месеца при 24 месечен договор.

След изчерпване на включените минути разговорите към всички национални мобилни и фиксирани мрежи, Първа международна зона и за двата плана са на цена от 0.01 лв./мин.

Клиентите на VIVACOM могат да се възползват от промоционалната оферта във всеки един от магазините на VIVACOM и в дистрибуторската мрежа на телекома.

Повече информация за преференциалните условия при 12 месечен договор, може да бъде намерена на www.vivacom.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *