post

Всички ние сме го правили или поне сме ставали свидетели на подобна гледка. Чисто нов iPhone, който по невнимание се среща лице в лице с твръдата повърхност на земята, а след това – огромна пукнатина, простираща се по дължината на целия екран, която кара всеки собственик на Apple устройство да се замисли. Може би сте срещали места, които предлагат застраховка на телефони и техника, но дали покриват изпускане на телефон или намокряне, трябва да направите своето малко проучване. И докато се главоболите, че поправката на вашият нов айфон ще ви отнеме страшно много време и пари, ние ще развенчаем 4 мита относно ремонта и носенето на вашия телефон в сервиз за iPhone.

Мит: Поправката на iPhone може да отнеме седмици

Това твърдение е доста далеч от самата истина. В GSM сервиз Бургас, едни от най- често получаваните телефони за поправка са именно различни модели на iPhone. В зависимост от натовареността на специалистите там, поправката може да отнеме до края на работния ден, но при нормални условия, след няколко часа телефонът ви ще е обратно при вас. Тъй като повечето клиенти са имено с телефони от Apple, в ТОП сервизът за телефони в гр. Бургас държат налични на склад голямо количество от резервните части, за да могат да реагират възможно най-бързо, когато ги посети клиент, който се интересува от сервиз за iPhone. Разбира се, съществуват и форсмажорни обстоятелства, при които поправката би отнела няколко дни, но това са много специфични случаи, които не са толкова често срещани. При тях обикновено поправката се извършва сравнително бързо, но телефонът остава под надзора на специалистите за няколко дни, за да могат да проверят как реагира след като е бил ремонтиран и да отстранят евентуални бъгове, преди да бъде върнат обратно на клиента.

Мит: Ремонтът на iPhone е изключително скъп

Това също не е вярно. В зависимост от модела iPhone и от това какъв ще е обхвата на ремонта, варират и цените за поправка, но някои от най-често извършваните дейности на сервиза са не повече от 50лв. Разбира се, тук отново искаме да поясним, че това строго зависи за конкретните случаи, дълбочината на нужния ремонт и какви компоненти трябва да бъдат сменени.Но колкото и сериозна да е повредата, ще ви излезе в пъти по-изгодно да го занесете за поправка, отколкото да се хвърляте да купувате ново устройство. Искате второ мнение от специалист, преди да си оставите телефона за ремонт? Заповядайте в GSM Сервиз Бургас за безплатна консултация!

Мит: Ремонтираният iPhone намаля стойността си при продажба

Няма реално доказателство,че ремонтът/ите извършени върху Айфона ви ще имат негативно влияние, ако решите да го продавате. В ателието за ремонти на GSM сервиз Бургас се използват само материали и части с високо качество, за да се подсигури правилното функциониране на скъпото ви устройство не само в момента на връщане и предаване, а за възможно най-дълго време. Висококачествените компоненти са нещо, с което не се прави компромис в ТОП сервизът за телефони на гр. Бургас.

Мит: Няма нужда да се допитвам до специалист за поправка на моя iPhone. Ще го ремонтирам сам!

Пожелаваме ви успех в това начинание, вероятно ще в разберете в последствие защо ще ви е нужен. Във времена, когато в интернет можем да намерим почти всяка информация, от която се нуждаем, можем да намерим и как да поправим мобилния си телефон, само от няколко видеа в Youtube. Информацията е достъпна за всеки, също както бюджетните комплекти за поправка на устройства. До тук всичко звучи добре, но има някои малки подробности, които никой не ви казва, а когато разглобите телефона си и нещата се объркат, вече е късно. Не е тайна, че хората, които никога не са се занимавали с подобен тип дейност, много често в стремежа си да оправят своя iPhone, му нанасят още по-голяма щета, което пък от своя страна ще оскъпи и усложни ремонта когато го занесете при професионалистите в областта.

Когато човек си купи висококачествено устройство от семейството на Apple, винаги по-доброто решение е да го повери на специалист, когато стане дума за ремонт, профилактика или смяна на части. Освен, че ще бъде в изрядно състояние, професионалистите от GSM сервиз Бургас обещават да се погрижат за вашето устройство с бързо и качествено обслужване на конкурентни цени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *