post

Хърватската марка смартфони Noa идва на българския пазар. Това потвърдиха пред Pixelmedia.bg представители от щанда на компанията на Световния мобилен конгрес в Барселона. Припомняме, че мобилното изложение се провежда от днес до 1 март и тази година ще събере над 100 000 представители на телеком индустрията, мобилните приложения, хардуерния сектор и медиите, сред които е и наш журналист.

От компанията потвърдиха пред медията ни, че вече има договореност с телеком оператора Теленор за разпространение на устройствата и те ще се появят у нас в близко бъдеще. Разговори се водят и с други оператори.

Noa е относително нова марка мобилни телефони, която съществува от преди около пет години. Компанията присъства на пазарите в Чехия, Словакия, Словения, Гърция, Русия, Китай и други страни. Моделите й се отличават с елегантен и компактен дизайн, отговарящ на най-новите тенденции и поддръжка на актуални технологии като четец за пръстови отпечатъци, висококачествен звук, бързо зареждане на батерията и др.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *