post

Офис в центъра на София или да ситуираш бизнеса си на жълтите павета – звучи доста перспективно, при положение че един бизнес донякъде гради репутацията и реномето си на визията и локацията на своите офиси. За един малък, среден или голям бизнес е важно, как изглежда офисът му, къде се намира, какво предлага на квалифицираните работници и къде кани партньорите си, съдружници, инвеститори! Можете да бъдете сигурни, че характеристиките на един офис и една офис площ в центъра на столицата напълно отговарят на престижното бизнес лице, което се стремите да си изградите. Фортън са компания, която се занимава достатъчно дълго време с консултации за бизнес имоти, за да ви предложи най-доброто от офисите в центъра на Стара София, в модерната и нова централна част или по ключови булеварди, като Сливница или на Петте кьошета. Повече за компанията ще научите на www.forton.bg.

Какви са характеристиките на офис в центъра на София и как обслужват те бизнеса ви?

За да има престижна репутация една компания и бизнеса, които тя управлява да бъде на ниво – един от знаковите фактори за това е вдъхващият респект на служители, инвеститори и партньори – офис. Какъв би бил този офис? На първо място разположен в една функционална офис площ компилираща в себе си разчупени интериорни и екстериорни решения. На второ място офис сградата в бизнес площта трябва да бъде достатъчно добре охраняване и с контролиран достъп. Достатъчно добре обезпечена от към системи за сигурност, технологични такива и с безупречно управление на извършваните услуги за поддръжка в нея. Разбира се към гореспоменатото добавяме и локация, локация и пак локация – централна. Все още модерните и функционални офис сгради в центъра на столицата не са достатъчно, но благодарение на усилията на Фортън, те стават все повече.

След, като ви споделихме основните характеристики на офис в центъра на София, как биха могли те да обслужват бизнеса ви реално? На първо място вашият бизнес ще бъде разположен в най-добре развитият икономически град в страната – София / офис в центъра на София. На второ място това ще ви донесе много повече рентабилни партньорства, инвестиции и ще ви даде възможност за наемането на висококвалифициран персонал. Освен това пътно-транспортните връзки са много повече, много по-добре поддържани и имате възможност да извършвате пътуванията, от които бизнеса ви се нуждае и работниците ви трябва да правят идвайки на работа или отивайки в командировка. Не на последно място офис сградите и площите в центъра на столицата по нищо не отстъпват на тези в другите Европейски бизнес столици. Имате накратко казано ключово местоположение, добри пътни структури и съвременна добре поддържана офис сграда – това е идеалната среда за растежа и развитието на бизнеса ви в днешния модерен свят.

Още сега идете на www.forton.bg и станете част от света на големият бизнес притежавайки един офис в центъра на София!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *