post

Интересна комбинация от футуристични сцени и средновековен екшън ни представя новият трейлър на на филма по популярната видеоигра Assassin’s Creed, създадена от Ubisoft. Гейм поредицата ни представя живота и премеждията на убийци – членове на тайно братство през различни исторически епохи.

От трейлара обаче става ясно, че във филма нещата ще са малко по-различни и не е сигурно дали ще се харесат на традиционните фенове на жанра. Да – сцени с търчащи по покривите асасини, водещи битки с бойци на испанската инквизиция не липсват.

По всичко личи обаче, че основният сюжет няма да се развива в тази епоха. Вместо това той ни изпраща в недалечното бъдеще, когато главният герой (Michael Fassbender) е държан като затворник във футуристичен корпоративен затвор. И за негово учудване тези, които са го затворили, искат … миналото му.

Той е свързан със странна машина, която прехвърля съзнанието му в средновековието и му показва какъв е бил животът на неговите предшественици – асасини. Обучен чрез тази технология, той започва да използва уменията си и в своето съвремие. Останалото е … фрийрън по покривите, стрелба с лък, остриете, излизащи от ръкавите … Сещате се …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *