post

От 3 до 8 септември в Берлин се провежда най-голямото изложение за черна и бяла техника в Европа. Pixel Media е в немската столица, за да ви запознае с всичко най-вълнуващо и интересно, което се случва на близо 134 хиляди квадратни метра изложбена площ.

Представяме ви първата част от нашата фотогалерия, която включва ексклузивни кадри, направени в огромните и претъпкани с техника халета на IFA.

В серия от 101 авторски снимки с кратък коментар под всяка една от тях сме събрали по-важните моменти от представянето на южнокорейския концерн LG и други водещи компании от сферата на информационните технологии и потребителската електроника като AMD, Pioneer, MSI, Dell, Logitech, Verbatim и Netgear. Виртуалната разходка из коридорите на IFA се допълва от любопитни кадри от щандовете на Brother, Zalman, Intenso, Metz, немската телевизия ARD и мобилния оператор T-Mobile.

Роботи, тостери, домакински електроуреди, готварски печки с керамични плотове и прахосмукачки с „космически” дизайн стоят в нашата галерия редом с кадри от щандовете на компании, за които никога не сте предполагали, че участват на IFA – добре познатите на всички фризьори и стилисти BaByliss, Valera, Carrera и Remington. Чанти и аксесоари от Golla и машини за бродиране от Pfaff допълват колекцията от теми, поднесени в унисон с пъстротата и многообразието на тазгодишното изложение.

В първата част от фоторазходката сред щандовете на IFA 2010 ще видите любопитни детайли от присъствието на Hi-Fi класици като Denon и Marantz, нетрадиционните изложбени похвати на скандинавците от Opalum и докосване до акустичната нирвана на Bowers & Wilkins.

Бундесвера също има щанд на IFA. Тази година немските военни не бяха докарали камиони с радиолокационна техника (както се е случвало преди), а се ограничиха с по-компактни полеви системи:)

Снимки от лятната градина на IFA, където вечер се провеждат големи концерти; рампата за BMX състезания, монтирана между две от големите халета – нищо няма да остане скрито от любопитните ви погледи.

Във втората част на фотогалерията, която подготвяме в момента, ви очакват още по-интересни кадри с най-новото от Panasonic, Sony, Philips, Samsung и Toshiba.

[Best_Wordpress_Gallery id=”1″ gal_title=”IFA 2010″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *