post

“Умната” подочистачка Braava Jet на iRobot вече се предлага у нас. Тя представлява компактен робот, който разполага с вибрираща почистваща глава, прецизна система за разпръскване на течности и нов тип почистващи подложки.

„iRobot се фокусира върху възможностите за сериозен ръст в сегмента на потребителската роботика” коментира Колин Енгъл, председател на управителния съвет и изпълнителен директор на iRobot. “Продължаваме да разширяваме нашето портфолио от продукти за дома, представяйки нови продуктови категории и търсейки възможности за развитие в рамките на концепцията за свързан дом.”

Braava jet разполага със специално разработени почистващи подложки за изпълнението на няколко вида дейности, от основно измиване, през почистване с влажна кърпа, до сухо събиране на прахолях и малки частици. Подложките за мокро и влажно почистване са напоени с почистващ препарат, който при контакт с вода, се активира и оставя свеж аромат. Braava jet е и лесна за употреба; просто прикрепяте избраната почистваща подложка и натискате бутон ‘CLEAN’. Роботът автоматично разпознава зададения почистващ режим, въз основа на избранaта подложка.

Braava jet маневрира с лекота около препятствия и стени. Прецизната система за разпръскване на вода – Jet Spray и вибриращата почистваща глава осигуряват пълноценно почистване на прах и петна. След приключване на почистващия цикъл не е необходимо ползваната подложка да бъде докосвана. При поставяне на робота над кошчето за боклук и натискане на копчето за освобождаване, подложката е вече изхвърлена. Braava jet разполага с режим Виртуална стена, който ограничава действията й само в зоната, зададена от потребителя.

Braava jet е оборудвана с литиево-йонна батерия, зарядно устройство и по две подложки за всеки почистващ режим. Кърпи за многократна употреба могат да бъдат закупени допълнително. Braava jet, както и прилежащи консумативи, могат да се закупят в България през месец октомври 2016 г. от www.irobot.bg или от търговските партньори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *