post

Една от най-големите минодобивни корпорации в света – Gordes Zeolite от Турция – се довери на българската компания за бизнес софтуер и дигитални решения cDots за един от най-мащабните си проекти до сега. Gordes Zeolite е част от един от най-големите турски конгломерати Ozturk Group, който съществува от 1980 година. Тя е лидер в осем европейски и азиатски страни в сферата на извличането и доставките на минерали от групата на зеолитите, както и производството на продукти от тях. Сделката е подписана с турското подразделение на cDots – cDots Izmir Operations.

 

В рамките на проекта българската фирма ще реализира корпоративна визия за глобалното присъствие на Gordes Zeolite и множеството й марки и продуктови линии. Проектът включва популяризирането на продуктите на турския гигант в света, както и изграждането на специализирано интерактивно решение за самите минерали. В последствие клиентът ще бъде представен и с други продуктови групи от своето портфолио, включително хранителни добавки, съставки за почва, животински постелки и аксесоари, продукти за филтриране, за почистване на индустриални разливи и др.

 

„Избирането на cDots за толкова мащабен проект от водеща турска компания е значимо постижение както за нашия екип, така и за българския бизнес като цяло, защото показва, че в България могат да се управляват и развиват комплексни международни проекти, обхващащи множество пазари и дейности. Ние сме специализирани в създаването на цялостни дигитални решения за бизнеса и очакваме договорът ни с Gordes Zeolite да покаже нашия капацитет и експертиза в тази област, както и отдадеността ни на целите и изискванията на нашите клиенти“ – заяви Филип Дечев, основател на cDots.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *