post

Кои са предимствата да участвате в Тренировъчна школа Планиране?

Чувствали ли сте се така сякаш можете да направите много повече на работното си място, но не знаете как? Е, вече е възможно да се сдобиете с нови компетенции по специалността, която упражнявате – при това на практика. По какъв начин това е възможно – предстои да ви разкажем в днешната ни публикация.

Навярно сте се убедили, по време на своя професионален опит, че теорията невинаги помага, когато става дума за разрешаване на казуси, възникнали по време на работа. Именно в тази връзка, за да може да извлечете максимална полза от какъвто и да е вид бизнес обучение за нови компетенции – от supplychain създадоха т.нар. Тренировъчна школа Планиране. Тя е насочена към секторът в едно предприятие, от който зависи развитието и реализирането на цялото производство – а именно отдел Планиране. И независимо каква длъжност заемате в него – тренировъчната школа по планиране ще ви помогне да обогатите знанията и уменията си на практика. Нейната същност всъщност е практическо обучение на всеки желаещ да се усъвършенства и развива в този сектор.

За целта тя разглежда всяко йерархично ниво в звеното по планиране, като информацията и занятията са разпределени в три модула. Всеки модул представя различна част от цялостния работен процес в отдел Планиране и ви помага да се сдобиете с различни компетенции. Ето така например в модул едно ще се изправите пред разиграването на казуси от работната среда на Мениджър Планиране и Специалист планиране, обвързани със същността на планирането, логистиката, доставките в по-общ план. В модул две пък ще задълбочите знанията си като се спрете на казуси и консултации във връзка с комуникационните канали в организацията, структуриране на видовете планиране и други. Накратко, тайната на успешното обучение със състои в надграждането на знанията поетапно, затова ако искате да усвоите материята изцяло – най-добре да преминете и през трите модула. И тъй като не може да обхванем всичко, което ви очаква в Тренировъчната школа Планиране, в рамките на няколко изречения – най-добре сами да се запознаете с нея от сайта на организаторите supplychain.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *