post

Заслужава ли си да се запишете за Тренировъчна школа логистика?

Щом става дума за професионално развитие – най-добрият начин да се сдобиете с нови знания бива чрез интернет. Там обаче изобилието от свободна информация, на която можете да се натъкнете, е най-често под формата на теоретични знания. В областта на логистика всъщност по-голямо значение има практическото усвояване на материята. В случай, че сте от хората, които са жадни за нови компетенции, които да им помогнат да подобрят начина си на работа и да се издигнат в кариерата – изглежда, че тази публикация ще ви бъде от полза.

Заслужава ли си да се запишете за Тренировъчна школа логистика – поставихме тема на следващите изречения. За да прецените най-добре обаче нека да ви разкажем какво ви предоставя като възможност въпросната школа на supplychain.bg .

Като фирма, която има дългогодишен опит в провеждането на бизнес консултации – Съплай Чейн сформират своята Тренировъчна школа логистика с цел не толкова разискване теоретичната част, засягаща звеното Логистика, колкото фокусирането върху тънкостите на професията в този отдел. Тяхната школа позволява на всеки записал се участник да присъства на своеобразна консултация, под формата на занятия, които надграждат познанията ви в областта. Основната задача на тренировъчната школа логистика е разиграването на различни казуси от реалната работна среда. По време на обучението ще се спрете основно на няколко опорни точки, разделени в три модула. Всеки модул надгражда предишния, като разширява знанията и компетенциите на присъстващите в областта на логистиката.

Как да се справите с планирането на задълженията, кои са най-добрите техники за анализ, как да боравите най-лесно с документи и да изпълнявате задълженията си като професионалисти – всичко това и още много други полезни практики ви очакват в Тренировъчната школа Логистика supplychain. Дали си заслужава да се запишете в нея – трябва сами да прецените. Резултатите от присъствието ви на различните модули може да забележите непосредствено след всяко едно занятие. Повече за насочената към сдобиването с практически компетенции Тренировъчна школа логистика може да откриете на supplychain.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *