post

Компанията Wanle Cases пусна на пазара нов кейс, който е предназначен за Phone 6, 6S, 6 Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus или X и предлага на потребителите 10 игри и познатият на всички Game Boy Control.

Всъщност кейсът предизвиква лека носталгия със заглавия като Tetris, Tank, Formula One Racing, Snake и Block, които ще са напълно функционални и достатъчни, за да ви помогнат да убиете известно време докато чакате на летището например, но е много различен от създадения преди три години Smart Case на Smart Boy, който беше по-скоро док, в който трябваше да се постави телефона. Дизайнът му е изчистен и ненатрапчив, като не само не пречи на използването на смартфона, но и осигурява пълен достъп до порта, бутоните, микрофона, жака за слушалки и светкавицата му. За да го използвате като конзола, трябва да пъхнете малка батерия във вътрешния ъгъл, а в противен случай той просто ще предпазва вашия iPhone като обикновен кейс, въпреки че тук можем малко да поспорим, тъй като след поставянето му вече имате два екрана за пазене при удар, вместо един.

Кейсът е наличен в черно и бяло, а цената му в момента е 24.95 долара, като според компанията, след това ще струва 79.95 долара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *