post

Четенето на книги и сексът рядко вървят ръка за ръка. Компанията за еротични технологии E.Sensory ще се опита да промени това с най-новата си “умна” джаджа Little Bird, която е интегрирана с еротичните електронни книги за таблет или Kindle четец.

Секс играчката поддържа стандарта Bluetooth, чрез който се свързва със съответното устройство за четене, докато се намира … там, където обикновено такива пособия се намират.

Иновацията в случая е, че Little Bird е интегрирана с някои еротични произведения и докато собственичката на джаджата чете, тя получава сексуална стимулация, съответстваща на интензитета на случващото се в самия сюжет. Освен това самото устройство може да прави това по много по-разнообразни начини, отколкото стандартните вибратори.

Преди години се очакваше, че след преноса на глас и видео по интернет, следващата граница ще бъде пренасянето на мирис, който да бъде предаден чрез отсрещния телефон или компютър. И някои компании дори се опитаха да създадат подобни технологии, но не успяха да ги наложат. Сега си струва да се запитаме, дали следващата реална стъпка към обогатяване на комуникациите няма да се окаже преносът на еротични изживявания по интернет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *