post

 

Coca-Cola Chill & Grill обедини малки и големи с апетитно грил изживяване в Пловдив

Стотици семейства и приятели от град Пловдив се събраха, за да споделят заедно горещите грил емоции по време на Coca-Cola Chill & Grill тази неделя. Едни от главните участници в грил изживяването бяха Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, които демонстрираха и споделиха завидни кулинарни познания.

Чаровната Сандра Алексиева от 1001 рецепти и добре познатата на майките от телевизионния екран водеща Даниела Колева разкриха своите кулинарни тайни и приготвиха едни от любимите си летни ястия – пълнени печурки с кус-кус, шунка и босилеково песто, гриловани тиквички с фета и пресни билки както и специално създадената рецепта за пилешки крилца с Coca-Cola. Двете дами допълнително подбудиха желанието на гостите сами да демонстрират грил уменията си на специална Simply Tastly зона за самостоятелно готвене.

Освен кулинарни емоции, организаторите бяха предвидили и специална зона за игри и атракциони – Chill and Play. Популярният футболист Ваня Джеферович предизвика гостите на събитието да се впуснат в разнообразни активности – стрелба с лък, игра с топка и препятствия, скачане с чували, теглене на въже и други групови игри, в които се включиха както деца, така и възрастни.

Кулминацията на целодневното грил приключение бяха Вили Стоянов и The Old School Trombone с характерното си джаз звучене, повлияно от стилове като реге, фънк и дори хип-хоп. Черешката на грила в неделния ден бяха Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, които представиха любими песни – компилация от цялостното им творчество.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *