post

Академията по иновационен мениджмънт стартира най-новата си инициатива – Работилницата Ready… Steady… Go… for Innovation, която предлага учене чрез правене и преживяване. Както съобщава образователният сайт Uchi.bg, тя е подходяща за всички, които имат желание да надградят уменията си и да обогатят знанията си в посока креативност и развиване на бизнеса чрез иновации, независимо от сферата на дейност, които са особено необходими в условията на криза.

Екипът, който ще работи с участниците, е с образование и дългогодишен опит в областта на иновационния мениджмънт и корпоративното предприемачество, както и в изграждане на меки умения и в игровизацията. По време на Работилницата участниците ще се запознаят с реални казуси и добри практики от опита на менторите в САЩ, Европа и България, както и игри, които се прилагат за пръв път у нас.

Работилницата ще се проведе на 28.11, 04.12 и 12.12, от 9.30 до 17.00 ч., в betahaus, София. Пакетната цена за участие в трите дни на Работилницата е 340 лв., като срокът за регистрация е 20.11.2014 г.

Повече за тридневното обучение може да видите тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *