post

Проучвания показват, че повечето автомобили не се използват в над 90% от времето. Дигиталният ключ на Ericsson и платформата за споделяне на автомобили на LYNK & CO осигурява достъп до кола на LYNK & CO чрез смартфон. Платформата позволява на собственика на колата да предоставя достъп до нея от разстояние. Чрез приложението на LYNK & CO собствениците на автомобили могат да контролират, наблюдават и споделят своето превозно средство от смартфона си или директно от колата.

Брандът LYNK & CO е стартиран през октомври 2016 г. от китайския автомобилен производител Geely, който също така притежава и марката Volvo. LYNK & CO 01 е първата кола, създадена изцяло в дигиталната ера. Свързаността е в основата на марката LYNK & CO, чиито автомобили предлагат широка гама от свързани технологии, насочени към улесняване на ежедневието на хората.

Приложенията, показвани на голям централен екран, са постоянно свързани чрез бордовата телематика към облака на LYNK & CO, който работи с технологии и решения на Ericsson. Това изгражда екосистема за създаване на функции и услуги с почти неограничени възможности.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *