post

След официалната премиера на Galaxy S8, феновете на марката вече с нетърпение очакват следващия горещ флагман на компанията – Note 8, който ще дебютира по-късно тази година и най-вероятно ще има дизайн подобен на този на S8.

Изтекли в интернет пространството снимки на прототип на Galaxy S8, които изобщо не приличат на показания на офиицалното събитие апарат сочат, че компанията се е отказала от това да вгради сензора за пръстови отпечатъци под дисплея поради технически затруднения, но все още не е късно да го направи в Note 8. На задния капак на устройството виждаме и двойна камера, ориентирана вертикално, нещо което също липсва при S8, който е със същата камера, като своите предшественици.

Последните слухове твърдят, че Samsung вече работи по своя фаблет, от който се очаква да притежава още по-голям Infinity дисплей и характерната за тази серия поддръжка на S Pen. Компанията си партнира със Synaptics за вграждане на сензора за пръстови отпечатъци под екрана и все още работи по проекта, въпреки че технологията не стана готова навреме за премиерата на Galaxy S8, което явно е довело и до отхвърлянето на този прототип. От Note 8 се очаква и да е основния конкурент на iPhone 8, който ще дебютира есента, а множество източници посочват, че Apple също работи по подобна Touch ID технология, така че ще бъде интересно да видим какво са успели да постигнат двете компании на финала.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *