post

Добра музика, професионални танцьорки, зона за снимки и много награди – това са само част от съставките на партито в клуб Ялта, с което беше представена новата серия слушалки на марката за гейминг продукти Razer.

Ексклузивното представяне бе достъпно само за 300 избрани фенове на Razer, които спечелиха своите покани във Facebook страницата на марката дни преди събитието. Никой освен тях не знаеше локацията на партито, което посрещна първата градска лайфстайл серия слушалки на Razer в София.
Настроението в заведението бе поверено в ръцете на резидентите на Ялта DJ Stefan Popov и DJ RUNO и чаровните момичета на Razer. Те раздадоха много награди, сред които и първите слушалки Adaro Stereo и Adaro DJ в България. В специално отделената тестова зона всеки от гостите можеше да се убеди сам в качествата на моделите.

Razer Adaro серията включва четири модела слушалки с различна насока. Adaro Stereo са леки и мобилни over-ear слушалки, създадени за тези които предпочитат по-обемен звук, но не искат да жертват в негово име свободата на движение. Формата и обема на корпуса са специално съобразени с 40-милиметровите говорители, осигурявайки богато аудио преживяване с ясни тонове, всичко това с тегло едва 168 грама.
Adaro In-Ears са компактни и удобни тапи, подходящи за ползване с мобилни устройства и плейъри в движение. Използваните в тях материали и решения (корпус от фрезован алуминий и плоски кабели с усилени накрайници) гарантират висока издръжливост. За чистия и силен звук се грижат оптимизирани 10 милиметрови говорители с подсилен бас. Плоският кабел намалява оплитането на слушалките, а трите размера взаимозаменяеми уплътнения помагат за оптимална изолация на външните шумове.
Adaro Wireless са безжична версия на Adaro Stereo.  Те спестяват главоболията с оплитащи се кабели и максимално разстояние до устройството. Bluetooth 4.0 връзката ги прави универсално съвместими с мобилните телефони и осигурява аудио със CD качество. Вградената презареждаема батерия позволява non-stop музика до 20 часа.

Adaro DJ са подходящи както за ежедневна употреба, така и за аудио миксинг и мониторинг на записи в студиото или лайв сетове на сцената. Те са създадени по препоръки на няколко световни DJ-я, а по време на партито вчера спечелиха одобрението и на DJ Stefan Popov и DJ RUNO. Моделът се отличава с по-мощни 50-милиметрови говорители, както и с допълнително подсилена рамка с уплътнение, подобрена шумоизолация и възможност за въртене на наушниците на 90 градуса.

След официалния си дебют в клуб Ялта, моделите Razer Adaro вече са налични за поръчка в Ozone.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *