post

Следващият флагман на LG най-вероятно ще бъде представен през март, а официалната му премиера на пазара ще е през април, твърдият слуховете. Смартфонът ще пропусне MWC 2018, както и шансът да си съперничи с Galaxy S9 през първите месеци след премиерата му, но ще е първият флагман на корейския гигант, пуснат под ръководството на новия шеф на компанията, като се спекулира, че ще носи и ново име, различно от познатото ни G. Очаква се компанията да прекрати дългогодишната си линия G, която не се радва на добри продажби напоследък, и да въведе ново име, съдържащо и две цифри.

Новината за това идва от ETNews, кото предполага, че устройството ще дебютира през март и ще излезе на пазара с месец по-късно от предходния модел, G6. Медията цитира като източник официален представител на един от трите най-големи оператори в Южна Корея, докато друг източник наскоро посочи като евентуална дата за премиерата 20 април.

Справедливо ще е да кажем, че 2017 не беше щедра към LG, след като промяната в настроенията на потребителите остави продажбите на компанията в доста лошо състояние. Същевременно слуховете твърдят, че основният й конкурент Samsung, ще пусне на пазара своя топ модел Galaxy S9 през март, което ще й даде известна преднина пред LG, която също ще трябва да бъде наваксана.

Тагове / Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *