post

След като през последните месеци станахме свидетели на множество слухове и изтичане на информация за бъдещия Galaxy S8, вчера той най-сетне дебютира, потвърждавайки повечето от тях и вече е време да обърнем поглед към плановете на конкуренцията.
Въпреки, че Samsung безспорно е най-големия производетил на смартфони в света, но HTC също има своята история, след като първия HTC One спечели наградата за дизайн. Нов доклад сочи, че компанията има любопитни планове за следващия HTC U, наред с една наистина новаторска функция.
Популярният лейкър Евън Блас (@evleaks) твърди, че известният с кодово име Ocean смартфон ще има чувствителна на допир и натиск рамка, която ще поеме някои от контролните функции, без да се налага да се докосва екрана. Това ще позволи на тайванската компания да премахне физическите бутони, които сме свикнали да виждаме по страничните ръбове на телефоните и ще му осигури една наистина изчистена визия.
В допълнение към това, флагманът на HTC ще има 64 или 128 GB вградена памет, процесор Snapdragon 835, 16 мегапикселова камера и добре познатия ни потребителски интерфейс Sense 9 върху Andrid 7.1, което ще го направи пряк конкурент на Galaxy S8 в началото на май, когато се очаква да бъде официално представен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *