post

OnePlus обяви датата за представяне на серията OnePlus 8 – 14 април, а събитието ще се предава на живо, на сайта на компанията и в канала й в YouTube от 18 часа българско време.

Компанията посочи още, че “бързото и гладко потребителско изживяване ще бъде гарантирано от от пълна серия 5G устройство с по-ясни дисплеи и по-бърза работа от всякога до сега”.

Въпреки, че до събитието има още две седмици, ние вече знаем доста за двата смартфона, благодарение на информацията, която често се появява в интернет пространството. Последното изтичане например, ни дава представа за настройката на камерата. OnePlus 8 Pro ще разполага с 48 мегапикселов Sony IMX 689 сензор с бленда f/1.78, подпомогнат от 48 мегапикселов ултра широкоъгълен обектив Sony IMX 586 с бленда f/2.2 и 120 градусово зрително поле, 8 мегапикселов телеобектив с 3х оптично увеличение и 30х цифрово увеличение и 5 мегапикселов цветен филтър. Камерата ще донесе и нови функции, като нов нощен режим портрет, 3-HDR видео, кино ефекти и по-добра OIS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *