post

Когато LG Q6 беше представен, 2:1 смартфоните от среден клас с модерен дизайн и премиум функции бяха рядкост. Днес, всяка компания има поне няколко такива устройства, които се борят да привлекат вниманието на потребителите в световен мащаб, но това не означава, че LG Q7 няма шансове.

С тънкото си тяло и почти безрамков 5.5 инчов дисплей, смартфонът не е много по-различен от предшественика си, въпреки че вече има метална рамка и облицовка за допълнителен стил и издръжливост. FHD+ Full Vision екранът е заобиколен от сравнително тънки рамки, което позволява на Q7 да е с размерите на Q6 – 143,8 х 69,3 х 8,4 мм и тегло 145 грама, а капацитетъ на батерията му е 3000 mAh. Под задната камера е добавен сензор за пръстови отпечатъци, който всъщност е част от настройката Smart Rear Key, която можете да използвате за бързо отваряне на снимки, заснемане на скрийншоти и управление на лентата за уведомления.

Другите характеристики, които обикновено можем да намерим в скъпите флагмани включват поддръжка на Qlens, базирана на изкуствения интелект, Hi-Fi качество на звука, DTS: X 3D Surround Sound и водо и прахо устойчивост. В зависимост от региона, за който е предназначен, има няколко варианта на Q7. Q7+ е единствената конфигурация, оборудвана с Quad DAC, която има също и 4 GB оперативна и 64 GB вградена памет, докато по-обикновените версии Q7 и Q7α са с 3GB оперативна и 32 GB вградена памет.

Q7α ще е достъпен в цвят Moroccan Blue, има 5 мегапикселова селфи камера и 13 мегапикселова основна, докато Q7 и Q7+ предлагат избор между 5 и 8 мегапикселови селфи камери и различни цветови опции като Moroccan Blue, Aurora Black и Lavender Violet. Q7+ има и подобрения в основната камера, която е 16 мегапиксела. И троте версии на смартфона, които излизат в началото на следващия месец, работят с Android 8.0 Oreo и ще се появят първо на ключови европейски пазари, след което и в Америка и Азия, но все още няма обявени цени.

Тагове / Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *