post

През последните месеци сегментът на онлайн залаганията се развива с бързи темпове и отчита сериозен ръст, споделят компаниите от сектора. Очакванията са тази тенденция да се запази устойчива през тази и следващата година.

На какво се дължи позитивният тренд? Сред основните причини, според запознати, са много по-голямото удобство и комфорт при онлайн залаганията, както и възможността потребителите да сравняват многобройни видове залози, коефициенти и схеми – без изобщо да стават от канапето у дома си.

Не на последно място те могат с няколко натискания на мишката да достъпват множество прогнози и анализи, както и да се консултират с приятели. Опции, които трудно могат да достъпят офлайн.

За позитивната тенденция при онлайн залаганията способстват и цялостният ръст в потребителите на интернет, на настолни компютри и мобилни устройства, както и на онлайн търговията. Технологичният браншът се развива с бързи темпове, онлайн услуги като социалните мрежи и чат приложения вече се използват от огромен дял от населението и популярността на онлайн залаганията е част от този тренд. Прогнозите на специалистите са, че тепърва предстои сегментът да се развива с още по-бързи темпове.

В интернет са достъпни всякакви видове онлайн хазартни услуги – от футболни залози и информация за прогнози, през покер и казино, до най-значимите хазартни формати като Национална лотария. Тя е един от най-добре регулираните хазартни подсегменти и има лицензи за редица онлайн игри и онлайн залагания.

One thought on “Ръст на пазара на онлайн залагания

  1. Наистина онлайн залозите допринесоха значително за растежа в тази индустрия и тепърва според мен предстои да нараства. Със сигурност изминалото световно доста е напълнило касите на букмейкърите и се очаква 2018 също да отбележи голям ръст.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *