post

Наскоро сгъваемият Axon M на ZTE създаде вълнение сред потребителите със своите два 5.2 инчови 1080р дисплеи, но всъщност не се радва на добри продажби. Изглежда обаче, Samsung също е експериментирала с подобна идея още през 2015 – 2016 година, като в крайна сметка проектът е отхвърлен, но изтекли наскоро снимки показват устройството. Номерът на модела е SM-G929F, а тъй като номерата на Galaxy S6 Edge и Galaxy S7 са съответно SM-G925x и SM-G930x, можем да предположим, че компанията е работила по Project V някъде между 2015 и 2016 година. Това се потвърждава и от старата икона на Play Store, както и от датата, която се вижда в уиджета на екрана – сряда 7 януари.

Подобно на Axon M, основната база на телефона от Project V е доста дебела, като екранът, който се отваря е от към по-тънката част. Външният му вид напомня Galaxy S6, като основен дизайн и портове в долната част на корпуса. Бутоните му са добре познатите ни от години, а камерата е единична, което е типично за сгъваемите модели.

Няма как да преценим останалите характеристики на модела, който окончателно е отказан от гиганта, но от друга страна слуховете сочат, че неговият наследник може да се появи съвсем скоро и можем само да се надяваме, че той ще изглежда много по-добре.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *