post

Samsung е един от малкото останали производители на таблети, които все още смятат, че има пазар за скъпи такива устройства, подобни на миналогодишния Galaxy Tab S3. По тази причина компанията разработва нов таблет, който може би ще дебютира на събитието Unpacked на 9 август, заедно с Galaxy Note 9 или с Gear S4 на IFA в Берлин, по-късно същия месец.

Слуховете за Galaxy Tab S4 сочат, че той ще увеличи както мощността на обработка, така и размера на екрана си, но сега имаме и рендер, който демонстрира 10.5 инчовия таблет.

Както се очакваше, дизайнът му не е радикално преработен, отпред липсва името на производителя, а отзад има лого. Отсъствието на името на компанията очевидно е предизвикано от значително по-тънките рамки, които не оставят място дори и за хоум бутон. Разбира се вируталните бутони лесно ще решат този проблем, но ако очаквате Galaxy Tab S4 да прдложи технология за разпознаване на пръстови отпечатъци, това не е така, освен ако сензорът не е вграден в дисплея, което е малко вероятно. Разпознаването на ириса на окото обаче не е изненада, както и слуховете за спецификации, включващи процесор Snapdragon 835, 4 GB оперативна и 64 GB вградена памет, 13 мегапикселова задна и 8 мегапикселова предна камера и 16:10 AMOLED панел с резолюция 2560 х 1600. Ясно е, че цената на този продукт няма да е ниска, но все още няма информация по този въпрос.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *