post

Българският доставчик на хостинг услуги СуперХостинг.БГ предлага европейските домейни .EU с над 55% намаление на цената, в рамките на нова промоция, която стартира от днес, 15 ноември и ще продължи един месец. Така компанията дава възможност на всеки желаещ да закупи домейн на Европейската общност само за 5,95 лв. с включен ДДС.

Промоцията е обвързана с преференциална цена на Регистратора и важи за първата година от притежанието на домейна. С това на практика компанията предлага най-ниската цена за .EU домейн на българския пазар.

„Напоследък забелязахме повишен интерес към европейски домейни сред българските клиенти, като за последната една година .EU домейните дори станаха втори по популярност у нас след .COM. Въпреки това все още има много свободни и хубави интернет имена в тази област. Надяваме се, че предлагайки по-достъпна цена, ще спомогнем за това повече от стойностните наименования да бъдат придобити от български компании и физически лица.“ – сподели Любомир Русанов, управител на СуперХостинг.БГ.

Като европейски граждани все повече хора у нас предпочитат домейните в зоната .EU заради европейската идентичност и посланието, което носят. Те са подходящи и за компании, които предлагат услуги в цяла Европа или искат да бъдат разпознати като бизнеси с европейски мащаб. Такива интернет имена се търсят често и от неправителствени организации, консултанти и общественици, чиято дейност е обвързана с европейски програми за финансиране, законодателство на ниво Европейски съюз или други теми, свързани с общността.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *