post

Ревизията на спорния нов дизайн на Snapchat вече достига до потребителите на iOS. Ако си спомняте, критиците на промяната вдигнаха доста шум по повод промените в приложението миналата есен, което очевидно оказа влияние и върху броя на потребителите му. Скомпанията съобщи, че разработва повторната ревизия на дизайна, която възстановява хронологичното сортиране, а според The Verge тя вече бавно се разгръща към потребителите на iOS, докато тези с Android устройства ще трябва да изчакат, защото Snap не споменава нищо по въпроса кога актуализацията ще се появи и за тях, въпреки че призна, че „новият Snapchat е бил неудобен за мнозина“.

В новия ъпдейт, записите ще са подредени хронологично, а чатовете и историите ще намерите в дясната част на приложението. Когато го отворите, то ще стартира камерата, за да можете лесно да прекарате пръст наляво и да влезете в десния екран, където ще намерите съдържанието, публикувано от приутелите ви. Историите ще останат отделени от брандираното съдържание, а компанията е добавила отделна емисия за абонати, които ще могат да потърсят по-лесно истории от популярни издатели.

За първото тримесечие на годината, приложението е увеличило броя на глобалните си потребители, но е спечелило по-малко пари, а тази актуализация беше обявена за пръв път от главния изпълнителен директор на компанията, Евън Спигел по време на отчетите за приходите на 1 май.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *