post

От началото на февруари включените минути в два от основните планове на VIVACOM – „VIVACOM Easy Fix“ и “VIVACOM Ultra Fix” стават неограничени. С тази промяна VIVACOM се стреми да отговори на очакванията и потребностите на клиентите си за високо качество, разнообразие на услугите и оптимизиране на разходите за тях, посочват от компанията.

Измененията са в сила от началото на този месец и намират приложение както за нови абонати, така и за клиенти, които към датата на влизане в сила на измененията имат действащи договори за фиксирана услуга на съответния тарифен план. Всички останали параметри на тарифите остават непроменени.
Освен неограничените минути, до края на февруари всички потребители на фиксирани гласови услуги, които сключат нов или преподпишат настоящия си договор за плановете „VIVACOM Easy Fix“ и „VIVACOM Ultra Fix“, могат да се възползват от 50% отстъпка от месечния абонамент.

„VIVACOM Ultra Fix“ предлага неограничени включени минути за разговори към всички национални мобилни и фиксирани мрежи, както и към Първа международна зона. С него клиентът си осигурява свободна комуникация към всички по всяко време, на цена от 6.99лв. с ДДС за първите 6 месеца при 24 месечен договор.

За потребителите, които се нуждаят от минути към национални фиксирани мрежи, „VIVACOM Easy Fix“ предлага неограничени включени минути на цена от 5.49лв. с ДДС за първите 6 месеца при 24 месечен договор. Клиентите на VIVACOM могат да се възползват от промоционалната оферта във всеки един от магазините на VIVACOM и в дистрибуторската мрежа на телекома.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *