post

Google официално пусна новото издание на Radio, станция на Google Play Music, която предоставя на потребителите ежедневен избор от нови песни, които биха харесали въз основа на историята на слушането им. Тази функция всъщност беше на разположение почти един месец, но първоначално с достъп единствено за поребителите на Samsung.

Компанията съобщи, че “събира обратна връзка” от потребителите на Samsung, но екранните снимки от потребителите на Reddit миналия месец вече го нарекоха “изключителна функция“.

Странно, Reddit също така бързо намери решение за хора, които не са имали телефони на Samsung, за да изпробват станцията, като на iPhone, например.

Днес вече услугата е достъпна за всички ползватели на Google Play Music. Това е умно допълнение към продуките, които съвпадат с някои нови функции за разпознаване на музика, които Spotify и Apple Music предлагат от известно време – и би било жалко, ако само собственици на Samsung могат да го използват.

Експертите все още не са наясно дали Radio New Release е толкова добро, колкото Discovery Weekly, но почти всеки, който използва Google Play Music, трябва да се радва, че тази нова станция е „в джоба му“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *