post

Galaxy S8 вече е факт, заедно със своите предимства инедостатъци, но има едно устройство, за което слушаме отдавна и със сигурност то ще бъде по-атрактивно от него – първия сгъваем телефон на корейския гигант.

Според най-новите слухове, чийто източник е китайският лейкър @mmddj_china, това устройство ще носи името Galaxy X и ще дебютира през третото тримесечие на тази година, по-рано от Note 8, който според същия източник, се очаква през последните три месеца на 2017.

Ако приемем, че тази информация е вярна, можем да предположим, че това ще се случи на IFA 2017 и с него компанията ще „опипа почвата“, сондирайки мнението на потербителите с ограничени количества сгъваеми телефони. Масовото производство на Galaxy X най-вероятно ще започне следващата година и то, ако Samsung прецени, че той би имал успех на пазара.

Любопитен е фактът, че корейския гигант е готов да измести премиерата на своя фаблет Note 8, за да промотира този иновативен смартфон, но дали промяната в календара се дължи само на това? Дефектните батерии на Note 7, които предизвикаха поредица инциденти и доведоха до пълното му изтегляне от пазара миналата година, може би са по-вероятната причина за забавянето на тазгодишния модел, който ще се яви пряк конкурент на iPhone 8. Може би компанията има нужда от още известно време за своите тестове и последни проверки, а може би и късната премиера на Galaxy S8 също допринесе за промяната в плановете й. Каквато и да е причината, феновете ще трябва да почакат още малко, за да разберат какво точно ще им донесе Note 8, но Galaxy X ще е едно наистина интересно предложение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *