post

Цените за ранна регистрация ще са валидни до 7 май

 

Вече са известни имената на лекторите, както и темите на сесиите и практическите семинари за десетото юбилейно издание на конференцията Evolution of Technical Communication. Сред тях се открояват имената на Леа Гурен, която откри конференцията през 2017 г., както и на Александра Уайт от Google.

Елис Прат, експерт с 30-годишен опит в техническата комуникация, който е и сред 25-те най-влиятелни хора в сферата, ще открие събитието. Той ще представи визията си за това какви умения ще са необходими на техническите комуникатори в бъдеще – What Skills Will Technical Communicators Need for the Upcoming Years. „Ще се радвам да споделя своите идеи и опит в София. Целта на всички конференции е да учим от другите – както от лекторите, така и от гостите. Ще ми е интересно да науча повече за професионалната общност в Централна и Източна Европа. Очаквам с нетърпение Evolution of Technical Communication“, допълни той.

Традицията на конференцията ще бъде спазена и през тази година, като първият ден ще бъде посветен на паралелни сесии, а вторият – на практически семинари. Сред темите на първия ден са: How to Assemble a Quality Writing Portfolio, An Introduction to SEO for Technical Communicators и How Social Media Helps Making Customers Happy. Вторият конферентен ден ще продължи с теми като Presentation Hacks: Speak Like a Pro, When to Create Video Documentation и Infographics Workshop.

Регистрацията за събитието също е отворена на https://evolution-of-tc.com/register/. Посетителите могат да се възползват от отстъпка за ранна регистрация до 7 май с билети на стойност 130 евро. След тази датата те ще са 150 евро. Членовете на tekom ще могат да се възползват от преференциална цена от 95 евро.

Освен отстъпки до 30% за участие на събития като Evolution of Technical Communication, членството в tekom – най-голямата професионална организация на техническите комуникатори в Европа, индивидуалните членове могат да се възползват от услуги като безплатен достъп до статии и научни публикации и събития, свързани с обмен на информация и професионални презентации и др. Компаниите – членове могат да се възползват от безплатни консултации за професионално развитие на своите екипи, отстъпки за сертификационната програма на техническите комуникатори на tekom, периодични дискусионни срещи и семинари на общността на авторите на техническа документация и др. Сред другите предимства са покани за участие с лектори на събития на организацията, както и допълнителни възможности за рекламно участие по време на изложенията на tekom.

Evolution of Technical Communication се организира от tekom и ще се проведе на 4 и 5 юни в Бест Уестърн Плюс Хотел Експо София.

Миналогодишното издание на конференцията  беше посетено от гости от над 16 държави – България, Дания, Германия, Финландия, Франция, Ирландия, Холандия, Полша, Румъния, Русия, Сингапур, Испания, Швеция, Украйна, Великобритания и САЩ.

За повече информация: http://evolution-of-tc.com

https://www.facebook.com/evolutiontc/?ref=br_rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *