post

Samsung Electronics обяви, че е получила престижната награда „Линия монохромен принтер/ МФУ на годината” за втора поредна година заедно с пет награди за изключителни постижения на Зимните награди за 2015 на лаборатория Buyers (BLI).

„Samsung работи неуморно, за да развие решенията си за печат, които не само увеличават производителността и ефективността, но също са и рентабилни за нашите потребители – каза Дейвид Сонг, старши вицепрезидент на стратегически маркетинг и продажби за решенията за печат в Samsung Electronics. – Щастливи сме и е чест за нас, че BLI оцени усилията ни за създаването на иновативни продукти, които ще отговарят и надхвърлят високите очаквания на нашите потребители и корпоративни клиенти.”

Samsung отличени за силно и надеждно представяне

Samsung Electronics получи престижната награда „Линия монохромен принтер/ МФУ на годината” за втора поредна година. Монохромните принтери и мултифункционални устройства бяха признати за тяхната отлична производителност, енергийна ефективност, екосъобразност и лесно използване.

В категорията малки до средни работни групи NFC-съвместимия ProXpress C2625DW бе удостоен с награда за „Изключителен A4 цветен принтер”, докато 2675FW спечели в категорията за мултифункционални устройства. MultiXpress M5370LX получи наградата за „Изключително A4 монохромно мултифункционално устройство за големи работни групи”.

BLI оцени интерфейсите със сензорен екран, силното представяне и рентабилността на моделите. „Едно от първите такива мултифункционални устройства на пазара – MX5370, използва Samsung технология за таблет при контролния панел, за да се създаде високо адаптивно гъвкаво устройство” – каза старшият анализатор на BLI за принтери/ A4 МФУ Марлене Ор. – Добавете отлична производителност и ниска цена на притежание за средна до висока класа потребители и имате победител.”

Демонстриране на лидерство при енергийно ефективните функции

Лазерното монохромно МФУ на Samsung – Xpress M2885FW, получи награда за „Изключителни постижения в енергийна ефективност”, демонстрирайки непрекъснатите усилия на Samsung в разработването на иновативни продукти, които са мощни и същевременно рентабилни. Този модел осигурява допълнителни ползи за потребителите чрез намаляване на годишната консумация на енергия с редица енергоспестяващи функции.

„Годишният процент на енергийна консумация от 48%, който е почти половината на средното, е рядкост за продуктите, които тестваме тук в BLI” – каза Лайза Рейдър, главен продуктов редактор „Скенери и околна среда” в лаборатория Buyers. – Samsung не е непознат при енергийно ефективните устройства, след като спечели пет награди на BLI за енергийна ефективност в предишните тестови сезони. Xpress M2885FW служи като още един отличен пример за стратегията на Samsung за опазване на околната среда.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *