post

В опит да обедини всички чат приложения на едно място, Beeper прави високата заявка, че може да донесе iMessage за Android и Windows. Създадено от основателя на Pebble, Ерик Мигковски, приложението струва 10 долара на месец и върши една единствена работа – действа като център за почти всяко основно приложение за съобщение, което хората използват.

Това включва Telegram, WhatsApp, SMS, Discord, Slack, Facebook Messenger, Google Hangouts, Skype, Signal, IRC, Twitter DM и дори iMessage. Всяко приложение подава съобщенията си на едно място и можете да ги прегледате в Beeper, както и да търсите във всеки един чат.

Beeper работи на всички основни платформи – Windows, Mac, Linux, iOS и Android, а съобщенията се свързват с него с помощта на Matrix, федерален протокол за съобщения с отворен код, който действа като мост за всеки чат клиент.

Най-интересното при Beeper не е, че обединява всички тези приложения, а че се интегрира с прословутата заключена услуга iMessage на Apple, която официално работи само на устройства на компанията. Тънкостта е да се използва джейлнат iPhone, или Mac, който работи 24 часа, като мост за съобщенията.

Към момента Beeper е в многа ранна фаза и достъпът става с чакане да се освободят свободни слотове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *