post

Илон Мъск е известен със своите огромни амбиции и смели обещания за бъдещето. Оказва се, че той не е много по-различен и извън прожекторите. Президентът на SpaceX Гуин Шотуел коментира по време на 2018 TED Conference, че около Мъск човек трябва да внимава какво говори, съобщава BusinessInsider.

“Когато Илон Каже нещо, трябва да се спреш и да внимаваш да не изтърсиш: “Ами това е невъзможно”, казва Шотуел. “Вместо това млъкваш, замисляш се и намираш начин да го направиш. Винаги съм чувствала, че моята работа е да взема идеите и да ги превърна в цели на компанията и да ги направя постижими”, допълва тя.

Според нея това е добър начин за мотивиране на работата. “Обичам да работя за Илон. Правя го вече 16 години . Той е забавен и дори без да каже нищо, те кара да дадеш най-доброто от себе си”, допълва Шотуел.

Тя казва, че когато точно започне да прави идеите му постижими, той измисля нещо ново. “Накрая осъзнах, че това е неговата работа, това ме накара да харесвам моята работа още повече”, допълва Шотуел.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *