post

За семействата, чиито домашни условия не са най-добрите или пък изобщо не разполагат с дом, особено сега по време на пандемията, да намерят подслон може да бъде опасно или дори невъзможно. Ето защо LG Electronics (LG) реши да направи партньорство с корейския клон на Habitat for Humanity, нестопанска организация, посветена на изграждането и подобряването на жилища за семейства по целия свят.

 

LG кани феновете да използват хаштага #LGComeHomeChallenge, като създават видеоклипове, в които разказват защо за тях домът е специален и ги публикуват в Instagram или Facebook. Под надслов #LGComeHomeChallenge, дигиталната кампания стартира с видео, което подчертава щастието от семейството и как модерните домашни уреди на LG правят живота у дома по-хубав и по-лесен.

 

#LGComeHomeChallenge кани потребителите да създават и споделят видеа, показващи смисъла на дома за тях. Видеата могат да показват сцените от живота, които най-добре илюстрират домашния уют и семейните ценности – как се хранят със семейството, как се смеят заедно или просто как се наслаждават на времето заедно. Специален AR (augmented reality) филтър в Instagram създаден специално за кампанията ще добави още повече дълбочина и оригиналност на всяко видео.

 

LG ще дари 300 000 щатски долара на Habitat for Humanity Korea и има планове в допълнение да дари електроуреди на новопостроени жилища. Уредите ще бъдат инсталирани в някои от новите домове, които се строят в Индия, Кения и Виетнам с цел да създадат безопасен домашен уют за най-нуждаещите се.

 

„LG постоянно търси начини да направи живота по-лесен, за това за нас е чест да си партнираме с Habitat for Humanity и да помагаме на семействата под тяхна закрила със здравословните ни домакински уреди”, казва Дан Сонг, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. “Нашето предизвикателство Come Home е начин да покажем на хората какъв дар е това да разполагат с безопасен и здравословен дом и да им напомним да му се наслаждават.“

 

За повече информация и начин да се включите, посетете www.LGComeHomeChallenge.com.

Тагове / Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *