post

Когато става въпрос за Chromebook, има Goole Pixelbook и всичко останало. Разбира се смартфоните от серията Pixel винаги са били достатъчно добри, но хибридният лаптоп Pixelbook се откроява сред събратята си. Той разполага с прекрасен, изцяло алуминиев и стъклен дизайн, както и с впечатляващи характеристики като порцесорите Intel Core, до 16 GB RAM и до 512 GB SSD. Цената му естествено не е ниска и стартира от 999 долара, а сега, няколко седмици преди есенното събитие на Google, ново изтичане ни дава възможност да хвърлим поглед върху неговия наследник – Pixelbook 2.

Google ще е домакин на голяма пресконференция на 9 октомври, на която на фукис ще са новите Pixel 3 смартфони, но в сряда блогът About Chromebook публикува рендери на устройство Pixelbook, което със сигурност не можете да намерите в магазините. Можем да видим няколко ключови промени в дизайна, включително USB-C портове и екран вместо клавиатура, нов дизайн на шарнирите, който предполага, че дисплея може да бъде свален и използван като таблет и плосък бутон за включване в горната му част, в който е вграден сензор за пръстови отпечатъци, според информацията на блога.

За съжаление не се предлагат технически спецификации, но има още време преди събитието на 9 октомври и може би ще научим и тях.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *