post

Въпреки, че този месец стартират редица Android флагмани, а вниманието на феновете е насочено и към сгъваемия модел на Samsung, слуховете за Galaxy S10 не спират и вече имаме някои подробности за цветовете, в които ще се предлага и процесора, с който ще работи той.

Източник на информацията е добре познатият Ice Universe, който от няколко години споделя новини за неизлезли устройства в социалните мрежи, като се фокусира предимно върху тези на Samsung. Още през август той заяви, че знае разцветките на Galaxy S10, който носи кодовото име Beyond – черно, бяло, зелено, сребристо и розово, а сега потвърди информацията отново.

Същият източник побуликува в Twitter и скрийншот на обява за работа на компанията, която подсказва, че тя работи върху второ поколение NPU дизайн. NPU е звено за невронна обработка на данните, което се справя с различните функции на изкуствения интелект и вероятон ще е заложено в процесора Exynos 9820. Според Ice Universe, компанията ще използва именно Exynos 9820 и Snapdragon 855/8150, а NPU ще е най-важната част в тези чипове, защото гигантът иска да се изправи директно срещу Apple и Huawei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *