post

Новият флагман на OnePlus – 9 Pro изглежда страда от някои проблеми. Един от тях е прегряването, ако може да се съди по оплакванията на потребители във форумите.

Много от купувачите на устройството съобщават за проблем с прегряване и не е ясно дали той е свързан със софтуерен бъг, дефектна батерия, проблеми с чипа, неефективност на термичния хардуер или нещо друго.

В официални форум на OnePlus има цяла тема, където потребителите са документирали проблемите с прегряването. Те разказват, че виждат предупреждение когато използват камерата, особено при запис на 4К клипове. Когато то се визуализира, системата автоматично блокира определени функции, като например това да кликнете върху дадена снимка.

Това обаче не е всичко. В Twitter също могат да се открият десетки съобщения, в които собственици на OnePlus 9 Pro се оплакват от прегряването му. В някои ситуации това е придружено от бързо източване на батерията, което предполага, че проблемът може да е свързан именно с нея. Интересното е, че принякои потребители се получава прегряване, дори и когато телефонът е в покой.

Бърз преглед на отзивите в индийския Amazon също сочи доста лоши отзиви, но компанията тепърва ще признае каква е причината за това.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *