post

Благодарение на новата услуга „Онлайн плащане”, клиентите на абонаментни програми на GLOBUL вече могат да заплащат месечни сметки към оператора директно през интернет портала MyGLOBUL.

Услугата позволява на потребителите на MyGLOBUL да покриват неплатени задължения и да внасят авансови плащания по избран абонатен номер със средствата от своята дебитна или кредитна карта.

За всяко успешно приключено онлайн плащане потребителите получават безплатно SMS потвърждение на мобилния си телефон и съобщение с детайли за плащането на електронната си поща.

Клиентите на услугата „Онлайн плащане” разполагат и с възможност за получаване на SMS и e-mail известие за издадена фактура и имат 24-часов достъп до актуална информация както за фактурираните си задължения, така и за плащанията, които са извършили през интернет портала MyGLOBUL.

Използването на услугата „Онлайн плащане” е безплатно и тя е достъпна за всички за всички частни и корпоративни клиенти на абонаментните програми на GLOBUL, регистрирани в интернет портала MyGLOBUL. Онлайн плащанията се осъществяват с кредитни или дебитни карти на Visa, MasterCard или БОРИКА.

Интернет порталът MyGLOBUL е достъпен за всички клиенти на GLOBUL след еднократна регистрация. В портала потребителите могат да проверяват безплатно своята текуща сметка и текущо потребление на включени минути и мегабайти, да преглеждат онлайн месечната си фактура, да продължават своя абонаментен договор и да разглеждат персонални оферти за лоялни клиенти чрез услугата Програма ЗАЕДНО Онлайн.

Освен това, в интернет портала MyGLOBUL, потребителите могат да добавят пакети за допълнителни разговори и мегабайти, да управляват номерата от своята група За приятели, да презареждат предплатени b-connect и FROG номера, да поръчват настройки за своя мобилен телефон, да управляват своята колекция от FUN CALL мелодии и имат достъп до богат избор информационни услуги, мелодии, игри, видео и други услуги за мобилен телефон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *